18 Januari 2010

EXCO RASMIKAN AGM PERSATUAN PENDUDUK PANGSAPURI TERATAI

02 SAFAR 1431

Pusat Khidmat Rakyat: Mesyuarat Agung Tahunan 1431/2010 Persatuan Penduduk Pangsapuri Teratai (PPPT) pada 17-01-2010 yang lalu mencatatkan kenangan istimewa apabila Exco Kerajaan Negeri Selangor (Portfolio Perumahan, Pengurusan Bangunan dan Setinggan) iaitu YB Ir. Iskandar b. Abdul Samad telah merasmikannya.

Majlis telah diadakan di Dewan Terbuka Komuniti Blok 9/10, bermula pada pukul 10.00 pagi dan dihadiri oleh 100 orang ahli persatuan (pelbagai bangsa dan agama) yang berdaftar untuk menunaikan amanah dan tanggungjawab bersama kepada persatuan.
Encik Mohammad Ariffin b. Baba (pemangku pengerusi) sedang memberikan ucapan
Turut memberikan ucapan adalah Pegawai Khas (PA) kepada Ahli Parlimen Shah Alam yang juga Pengerusi Pusat Khidmat Rakyat Taman Bukit Subang, Encik Mohamad Jamil b. Abdul Rahim

Ucapan yang cukup bernas dengan maklumat terkini untuk rakyat daripada YB Ir. Iskandar b. Abdul Samad yang mewakili Kerajaan Negeri Selangor di bawah pemerintahan Pakatan Rakyat

Ahli Jawatankuasa PPPT sempat bergambar kenangan bersama YB Ir. Iskandar
Antara ahli PPPT yang hadir
Sebahagian lagi ahli PPPT yang hadir
Ahli Jawatankuasa PPPT yang lama bergambar dengan ahli jawatankuasa yang baru dipilih pada mesyuarat agung tersebut

Semoga ahli jawatankuasa yang baru dapat memperkukuhkan lagi persatuan terutama dari segi hubungan antara kaum, kerjasama dan perancangan aktiviti bagi kebaikan masyarakat setempat, insya'ALLAH.

" PERPADUAN MASYARAKAT BERLANDASKAN SYARIAH "
" ISLAM dan PAS UNTUK SEMUA "

" ADIL, AMANAH, BERSIH, MAJU dan BERKEBAJIKAN "