29 Mac 2010

PASTI IBNU SINA JOHAN BOLA SEPAK DAN TEMPAT KE-3 BOLA JARING

13 RABI'UL AKHIR 1431

Shah Alam: Pesta Sukan @ Kejohanan Bola Sepak dan Bola Jaring PASTI Kawasan Shah Alam baru-baru ini menyaksikan PASTI Ibnu Sina, Taman Bukit Subang telah menjadi johan bagi acara bola sepak dengan mengalahkan PASTI Darul Ulum, Kg. Kuantan dengan jaringan 2-1. Lebih manis ianya adalah kejuaraan berturut-turut untuk dua tahun (tahun 2009 juga menjadi johan)

Perbarisan masuk ke padang (pasukan bola sepak dan bola jaring PASTI Ibnu Sina, dengan jersi yang menarik perhatian penonton)


Sebahagian ibubapa yang hadir untuk memberikan sokongan

Tuan Hj Azli bin Yusuf (Timbalan Yang DiPertua PAS Shah Alam) sedang berucap dan seterusnya merasmikan pesta sukanInilah harga dan nilai kemenangan di bawah pemerintahan Pakatan Rakyat (segala prasarana dinikmati bersama oleh rakyat). Tersergam bangunan SUK @ Pusat Pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor.


Dua (2) buah pasukan yang mara ke perlawanan akhir bola sepak (PASTI Ibnu Sina-jersi biru/kuning dan PASTI Darul Ulum-jersi kuning) bergambar kenangan dengan Pegawai Khas Ahli Parlimen Shah Alam, Encik Mohamad Jamil (baju putih) dan jurulatih serta pengadil.

" MELAHIRKAN GENERASI AL-QURAN dan A-SUNNAH "
" ISLAM dan PAS FOR ALL "
" ORANG MUDA GENG KITA "